Έγχρωμοι

Φίλτρα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Adore Colors Έγχρωμοι Τριμηνιαίοι Φακοί 2τμχ

Adore Bi Tone Collection Τριμηνιαίοι έγχρωμοι φακοί επαφής Οι τριμηνιαίοι έγχρωμοι φακοί επαφής Adore είναι σχεδιασμένοι για άτομα που επιθυμούν να τολμήσουν μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των ματιών τους. Μια συλλογή σχεδιασμένη με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια που συνδυάζει την άνεση και την κομψότητα. Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα NCis (Natural Color Integration System), εναρμονίζονται τέλεια με το φυσικό χρώμα των ματιών, για να δώσουν ένα μοναδικό και φυσικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα που σας ταιριάζει και αναδείξτε το βλέμμα σας.

34,90 €

Adore Colors Έγχρωμοι Ημερήσιοι Φακοί (10 φακοί)

Adore Giorno Collection Ημερήσιοι έγχρωμοι φακοί επαφής Οι ημερήσιοι έγχρωμοι φακοί επαφής ADORE GIORNO, είναι ιδανικοί για ένα νέο στυλ κάθε μέρα, χαρίζοντας ένα μοναδικά λαμπερό και φυσικό αποτέλεσμα, ενώ η υψηλή περιεκτικότητα νερού 57%, εξασφαλίζει άνεση μεγάλης διάρκειας! Είναι κατασκευασμένοι με το NCIS (σύστημα ενσωμάτωσης φυσικού χρώματος) που επιτρέπει στο χρώμα του φακού να ταιριάζει αρμονικά με το φυσικό χρώμα των ματιών, δίνοντας μια απολύτως φυσική εμφάνιση! Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα που σας ταιριάζει και αναδείξτε το βλέμμα σας.

24,90 €

Pretty Eyes Colors Έγχρωμοι Φακοί Ημερήσιοι 2τμχ

Ένα ζευγάρι ημερήσιων έγχρωμων φακών επαφής για φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια σας. Εξωτερικοί και εσωτερικοί δακτύλιοι για απίστευτα έντονο look. Σε πέντε απίθανα χρώματα. Μπορεί να φορεθούν μια φορά.

5,90 €

Pretty Eyes Colors Έγχρωμοι Φακοί Μηνιαίοι 2τμχ

Ένα ζευγάρι μηνιαίων έγχρωμων φακών επαφής για φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια σας. Εξωτερικοί και εσωτερικοί δακτύλιοι για απίστευτα έντονο look. Σε πέντε απίθανα χρώματα. Μπορεί να φορεθούν περιστασιακά για έως και τρεις μήνες ή καθημερινά για ένα μήνα.

11,90 €

Bausch & Lomb Soflens Natural Colors Έγχρωμοι Φακοί Μηνιαίοι 2τμχ

Οι Soflens Natural Colors, με 38,6% περιεκτικότητα σε νερό, είναι σχεδιασμένοι για να αλλάξουν ή να τονίσουν περισσότερο το φυσικό χρώμα του ματιού δημιουργώντας ένα σπινθηροβόλο, αλλά φυσικό βλέμμα. Το περίγραμμα γύρω από το έγχρωμο τμήμα των φακών επαφής τούς δίνει φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται τόσο από χρήστες με μυωπία, όσο και από χρήστες που επιθυμούν απλά αλλαγή του χρώματος των ματιών τους. Μπορεί να φορεθούν περιστασιακά για έως και τρεις μήνες ή καθημερινά για ένα μήνα.

17,90 €

Alcon FreshLook One Day Colors Έγχρωμοι φακοί 10τμχ

Οι FreshLook One Day Colors είναι καθημερινοί φακοί επαφής. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και προσφέρουν άνετη χρήση.

16,90 €
Φίλτρα