Μηνιαίοι

Φίλτρα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Vision Optics 55 Hydrogel  Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 6τμχ

Ο σχεδιασμός υψηλής ευκρίνειας αυτού του φακού προσφέρει καλύτερη οπτική οξύτητα από όλες τις αποστάσεις, μεγαλύτερο βάθος πεδίου και μείωση του διαθλαστικού αστιγματισμού, βελτιώνοντας την ευαισθησία αντίθεσης και δίνοντας πιο ευκρινή και καθαρή όραση.

11,90 €

VN Aqua 58  Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 6τμχ

VN Aqua 58 (6 φακοί) τα σωστά χαρακτηριστικά για έναν εξαιρετικά άνετο φακό επαφής

9,90 €

Bausch & Lomb Soflens 59 Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 6τμχ

Φακοί επαφής μηνιαίας αντικατάστασης για τέλεια οπτική οξύτητα, άνεση και ευκολία εφαρμογής με χαμηλό κόστος. Συστήνονται σε νέους χρήστες φακών επαφής, καθώς και σε χρήστες που δεν χρησιμοποιούν για πολλές ώρες φακούς επαφής κατά την διάρκεια της ημέρας.

11,90 €

Cooper Vision Biomedics 55 Evolution Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 6τμχ

Biomedics 55 Evolution (6 φακοί) Οι ιδιαίτερα δημοφιλής Biomedics 55 Evolution της CooperVision εξασφαλίζουν πολύ ικανοποιητικά επίπεδα άνεσης κατά τη διάρκεια της χρήσης τους και παρέχουν άριστη οπτική οξύτητα ανεξάρτητα από το ύψος της απαιτούμενης διόρθωσης της ισχύος του φακού.

12,90 €

Bausch & Lomb PureVision 2 HD Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 6τμχ

PureVision 2ΗD (6 φακοί) Ο φακός επαφής PureVision 2ΗD της Bausch & Lomb ανήκει στους φακούς επαφής νέας γενιάς Σιλικόνης Υδρογέλης και χρησιμοποιεί την τεχνολογία υλικού AerGel η οποία παρέχει εξαιρετική όραση, άνεση και οφθαλμική υγεία.

21,90 €

Cooper Vision Biofinity Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 3τμχ

Biofinity (3 φακοί) Φυσικά υδρόφιλος φακός επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης τρίτης γενιάς κατασκευασμένος από Aquaform. Δοκιμάστε τους και βρείτε την άνεση που ποτέ δεν θα πιστεύατε ότι θα σας πρόσφερε ένας φακός επαφής.

13,90 €

Cooper Vision Biofinity Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 6τμχ

Biofinity (6 φακοί) Φυσικά υδρόφιλος φακός επαφής Σιλικόνης Υδρογέλης τρίτης γενιάς κατασκευασμένος από Aquaform. Δοκιμάστε τους και βρείτε την άνεση που ποτέ δεν θα πιστεύατε ότι θα σας πρόσφερε ένας φακός επαφής .

26,90 €

Alcon Air Optix HydraGlyde  Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 3τμχ

Air Optix plus HydraGlyde (3 φακοί) Οι Air Optix plus HydraGlyde είναι κατασκευασμένοι με την καινοτόμο τεχνολογία Moisture Matrix η οποία κρατά τους φακούς ενυδατωμένους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

16,90 €

Alcon Air Optix HydraGlyde  Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 6τμχ

Air Optix plus HydraGlyde (6 φακοί) Οι Air Optix plus HydraGlyde είναι κατασκευασμένοι με την καινοτόμο τεχνολογία Moisture Matrix η οποία κρατά τους φακούς ενυδατωμένους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

26,90 €

Alcon Air Optix Air Optix Night & Day Aqua  Φακοί Μυωπίας Μηνιαίοι 3τμχ

Air Optix Night & Day Aqua (3 φακοί) Οι φακοί επαφής Air Optix Night & Day Aqua είναι υψηλής ποιότητας φακοί επαφής που επιτρέπουν υψηλό επίπεδο διαπερατότητας οξυγόνου διασφαλίζοντας ότι αρκετό οξυγόνο μπορεί να φτάσει στα μάτια σας. Η υψηλή διαπερατότητά τους σε οξυγόνο τα καθιστά ιδανικά για συνεχή χρήση έως και 30 ημέρες και 29 νύχτες. Συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρό σας για την πιθανότητα συνεχούς χρήσης.

26,90 €
Φίλτρα